Despre Noi

VALENTIN ALPIN S.R.L. – Constanta a fost infiintata in anul 2004 ca firma cu capital integrat privat, fiind specializata pe  – Alpinism Utilitar Industrial  (cod CAEN 7487).
In decursul anilor, am capatat o tot mai buna experienta, fapt demonstrat de gama diversificata de servicii prestate la diferiti beneficiari, urmarindu-se in mod special satisfacerea cerintelor clientilor nostri, prin efectuarea lucrarilor de calitate, la standarde corespunzatoare.
In România, alpinismul utilitar, sau industrial, cum este numit adesea, a cunoscut o dezvoltare deosebită în ultimele două decenii, când au fost puse bazele legale, tehnice şi ştiinţifice ale acestei activiţi si s-a lărgit domeniul de aplicare.Ca şi în alte ţări ale lumii, profesia de alpinist utilitar, ”Rope Access” cum este cunoscută pe plan mondial, face parte integrantă din vastul domeniu al lucrului la înălţime, avînd multe părţi comune, dar şi aspecte divergente.

PERFORMANTELE foarte bune pe care le-am obtinut pana in acest moment, se datoreaza atat personalului calificat, cat si politicii conducerii societatii de urmarire atenta a modului in care decurg si se executa lucrarile.
Societatea este membru APAUR – Asociatia Profesionala a alpinistilor utilitari
Mentionam ca societatera este in curs de calificare ISO 9001.

PERSONALUL dispune de certificate de specializare categoria 2-a, si atestate pentru ‘lucrari de constructii – montaj, reparatii de intretinere pe structuri metalice, constructii civile si industriale’ (conform cu Legea sanatatii si securitatii in munca, Norme specifice de protectie a muncii pentru lucrul la inaltime), atestatele fiind eliberate in urma unor examinari, ce s-au desfasurat in conditiile de lucru ale S.C. VALENTIN COM-SERV S.R.L. Constanta.
Personalul angajat are o contributie importanta la succesul firmei, fiind dinamic, tanar, cu experienta, focalizat pe succes si instruit periodic in baza unui program, de catre persoane cu experienta in domeniu PM si PSI.

MATERIALELE utilizate in cadrul lucrarilor sunt de buna calitate, garantate prin certificate de conformitate si sunt aprovizionate numai de la furnizori directi si acceptati conform sistemului de asigurare a calitatii.

CALITATEA lucrarilor efectuate, este o conditie sine qua non si in acelasi timp, garantia satisfacerii totale a cerintelor standardelor si exigentelor tuturor beneficiarilor, avand la baza experienta unor profesionisti si o DOTARE MODERNA, care consta in :
Autoturisme pentru interventii 3 ;
Scule si masini pentru gaurit si taiat, cabluri electrice ;
Compresor si generator de curent ;
Echipamente special omologate pentru lucrul la inaltime ;
Schele inalte si scari;
Drujbe Husqvarna.

O MODALITATE RAPIDA, IEFTINA SI SIMPLA DE ABORDARE A LUCRARILOR:

1. Reducerea costurilor de achiziţie, transport, montare / demontare a schelelor;
2. Operativitate maximă, execuţie mai rapidă a lucrărilor în locuri şi condiţii dificile, unde montarea schelelor ar fi practic imposibilă;
3. datorită modalităţii de lucru, activităţile la sol nu sunt perturbate, perimetrul zonei de lucru fiind curăţat zilnic;
4. siguranţa lucrului la înălţime sunt asigurate de echipamentul specific, omologat pentru astfel de activităţi.

In cadrul lucrarilor se respecta normativele si prevederile proiectului privind calitatea si tehnologia lucrarilor si garantam pentru buna executie !